Contact


Suntem o echipa tanara insa avem pregatirea si experienta pentru a te ajuta sa organizezi cea mai frumoasa nunta sau cel mai frumos botez la care ai fost vreodata!
Cu rabdare si profesionalism, te vom ghida ca evenimentul tau sa fie un succes!

CUM COMAND

Invitatiile de nunta sau de botez, meniurile, numerele de masa, place card-urile realizate in concordanta cu aranjamentele florale si designul salii, plicurile pentru bani si toate celelalte produse pe care noi vi le oferim, dorim sa fie cat mai originale, unice si sa reprezinte materializarea dorintelor si ideilor Dvs.
Pentru aceasta, produsele aflate in portofoliul nostru pot fi personalizate 100% . Puteti sa va alegeti tipul de carton special dorit, nuanta si fontul pentru personalizare sau puteti sa modificati structura, adaugand sau eliminand elemente.
Daca aveti un model care va place foarte tare si nu se regaseste in portofoliu nostru, echipa noastra va depune toate eforturile pentru realizarea unui model apropiat de cel dorit de catre Dvs insa vom adauga originalizate pentru ca rezultatul sa aiba amprenta Dvs.

LIVRARI IN TOATA TARA

Pentru a comanda produsul dorit, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin intermediul email-ului.

Un reprezentant al echipei noastre va va contacta pentru a stabili detaliile pentru ca produsul dorit sa puna in valoare personalitatea Dvs.

Modalitati de livrare comenzi

  • livrare personala in Constanta
  • prin serviciul de curierat rapid, cu plata taxelor tur-retur de catre client, termenul de livrare fiind de 24h
    Taxa de transport (tur-retur) se va plati direct agentului de la firma de curierat.

 

Modalitati de plata a comenzilor:

In momentul comenzii ferme se achita un avans 50% din valoarea totala a comenzii. Diferenta  de plata se va achita la primirea comenzii.

Cheltuielile de transport, precum si returnarea rambursului, vor fi achitate de catre client direct la firma de curierat, in functie de tarifele acestuia .

Ne poti contacta la:
Mobil: 0731542508 / 0757385669  / 0726622997
E-mail: office@nuntabotezconstanta.ro