Decoratiuni


Florile, prin a lor puritate au reprezentat dintotdeauna un etalon al frumusetii si puritatii conferind totodata o nota distincta fiecarei clipe. Combinatiile unice de flori cu lumanari sau alte elemente ce fac parte din tematica evenimentului vor implementa acestuia tonuri accentuate de rafinament.

Moderne sau clasice, extravagante, indraznete sau cuminti, rotunde sau asimetrice, florile subliniaza intr-o combinatie desavarsita de culoare, forma si parfum, magia, unicitatea si importanta sarbatorii – un accesoriu rafinat, indispensabil pentru a intregi atmosfera si stralucirea evenimentului. Combinand soiuri nobile si rare, buchetele se vor distinge prin eleganta lor pura.

Cand rostim flori si NBC Events, posibilitatile devin infinite.

Decoratiuni speciale. Decoratiuni sala. Atmosfera festiva

Pentru cea mai frumoasa zi a vietii voastre, noi va punem la dispozitie decoratiuni speciale, cu ornamente simple sau fanteziste! Pentru ca detaliile fac diferenta, finisajele elegante, husele si esarfele asortate intr-o cromatica in ton cu tema evenimentului, din materiale pretioase, care imbraca scaunele si mesele in costume de sarbatoare, aranjamentele florale care confera o nota romantica dar si eleganta, baloanele, toate au o importanta deosebita asigurand o atmosfera festiva pentru reusita evenimentului.

Primul aspect pe care invitatii dumneavoastra il remarca este decorul, modul in care este aranjata sala unde se va desfasura evenimentul. Daca decorul este realizat cu pricepere, trebuie sa conduca invitatii intr-o poveste cu teme si stiluri diverse: regal, glamour, clasic-elegant, adventure, rustic, medieval, fancy.