Invitatii de Nunta


Invitatia de nunta este primul mesaj despre cum va doriti sa fie nunta voastra.

Cu siguranta invitatia de nunta nu mai este o simpla bucata de carton pe care sunt mentionate informatii despre eveniment ci a devenit o modalitate de a transmite stilul si personalitatea mirilor dar si emotia si entuziasmul parintilor si al nasilor.

O invitatie frumoasa, cu un font elegant si o imprimare de calitate va deveni o mica “opera de arta” care va fi pastrata ca o amintire placuta a nuntii voastre.

Personalitatea mirilor va fi reflectata prin modelul invitatiei alese, cat si prin textul aferent. Ca stiluri de text putem defini stilul pur informativ, scurt si la obiect, fie unul elegant si formal, fie unul romantic, plin de poezie sau, pur si simplu, un stil hazliu, pentru cei pe care ii caracterizeaza simtul umorului chiar si in momentele serioase ale vietii.
Stilul invitatiilor mai poate fi ales in functie de anotimp, tipul restaurantului, sau dupa stilul decoratiunilor interioare ale salonului.

Poti opta pentru modele clasice si elegante sau tematice si vesele, cu funfite sau fara, cartoane special si accesorii de calitate. Suntem convinsi ca vei gasi modelul care sa te reprezinte!
Important! Preturile afisate includ serviciul de asamblare.
Costul pentru personalizare este suplimentar.
In functie de pachetul pe care il achizitionati de la noi, serviciul de personalizare poate sa fie gratuit.
Comanda minima este de 50 bucati.
Pentru comenzi mai mici de 50 bucati, intervine o taxa suplimentara de 15 lei/ comanda.

Daca iti doresti insa un model unic, care sa-ti puna in evidenta imaginatia si dorinta de perfectiune sau ai un model preferat care nu se regaseste in oferta noastra, contacteaza-ne si vom face tot posibilul ca el sa prinda viata!

Cu multa rabdare si atentie la dorintele voastre, va vom ajuta sa organizati evenimentul vostru pana la cele mai mici detalii!